tknordhero

Om oss


Transportkompetanse Nord er en del av Transportkompetanse Haugesund AS. For oss er det viktig at du som kursdeltaker skal føle deg velkommen og ivaretatt.

Kursene gir deg innsikt og kunnskap om den seneste utviklingen, og innholdet retter seg mot både trafikksikkerhet og optimal bruk av kjøretøy. I tillegg til dette ønsker vi å inkludere deg som kursdeltaker i undervisningen, så praktisk læring og erfaringsutveksling er et stort fokus underveis på kurset.

Transportkompetanse Nord drives av Odd Reidar Grøneng. Han er 40 år og kommer fra Alta. Han har brennende interesse for både transportnæringen og bil. Som kursdeltaker skal du, kunne forvente deg både kvalitet og trygghet hos oss. Odd Reidar har lang arbeidserfaring, og har vært innom de fleste typer transportyrker gjennom sin karriere. Han har blant annet jobbet med distribusjon, tippbil, bulk, langtransport og rute – og turkjøring med buss. Han er også godt vant med å undervise. De seneste årene har han jobbet som faglærer for yrkessjåfør hos Alta Videregående skole. Dette kan bidra til gode diskusjoner på kursene sammen med Odd Reidar.

Odd Reidar er nå klar for å ta imot deg som kursdeltaker på alle våre undervisningssteder i Nord-Norge

Som en del av Transportkompetanse Haugesund AS, har Odd Reidar gode kollegaer over hele Norge. Transportkompetanse ble etablert i 2007, og er i dag Norges største tilbyder av YSK Etterutdanning. Vi har gjennom disse årene holdt mye kurs på en rekke lokasjoner i Nord-Norge. Nå satser vi ytterligere for å kunne ha et tettere samarbeid med eksisterende og nye kunder. Med Transportkompetanse Nord har vi etablert fast hovedkontor i Alta, samt faste undervisningssteder i Harstad, Tana og Innhavet. Erfaring over lang tid viser at lokal tilhørighet er en forutsetning for å lykkes, og ikke minst imøtekomme ditt behov som kursdeltaker i Nord.

Vårt mål er å dele både erfaring, kompetanse og en felles løsning mellom alle våre avdelinger i Transportkompetanse. Vår undervisning og vårt kursmateriell skal være av kvalitet og imøtekomme ditt behov. Transportkompetanse består av en kunnskapsrik og engasjert gjeng. Vi ønsker å nå vårt mål sammen om å være bransjens beste tilbyder, og ivareta våre kunder på best mulig måte. Dine synspunkt og innspill er viktig for oss. Har du noe på hjertet, ris eller ros, send oss gjerne en e-post.

Er du medlem av Norges Lastebileier-forbund?

Vi har siden 2014 vært hovedsamarbeidspartner med Norges Lastebileier-forbund (NLF). Sammen med NLF har vi som visjon å etablere oss som næringens egen kompetanseleverandør, og vi ønsker gjennom arbeidet å sikre utviklingen av moderne og fremtidsrettede løsninger. Du som NLF-medlem får alle våre kurs til medlemspris. Under påmelding kommer dette som et alternativ. Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe rundt samarbeidet eller medlemsprisene.

Våre kursinstruktører